Nova vest
Fudbal

Subota, 22.07.2017.

17:53

Milojević: Tradicije tu da bi se rušile

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da njegova ekipa u novu sezonu Superlige Srbije ulazi s najvišim ciljevima i bez kalkulacija

Izvor:

Autor:

Milojević: Tradicije tu da bi se rušile
crvenazvezdafk.com

"Mojim igračima je danas u glavama samo utakmica protiv Radničkog. Jednostavno, želimo od početka da budemo ti koji će nametnuti ritam i ti koji će od početka pokazati šta žele od daljeg toka prvenstva. Naši ciljevi su najviši i znamo put do toga", rekao je Milojević novinarima na stadionu "Rajko Mitić".

Crvena zvezda dočekaće u nedelju na svom stadionu Radnički u prvom kolu Superlige Srbije.

"Radnički je pretrpeo neke promene u odnosu na prošlu sezonu, ali sigurno ovde dolazi s nekim ambicijama. Imaju iskusnog austrijskog trenera, imaju velike ambicije. Prošle sezone su do samog kraja bili jedan od pretendenata za izlazak u Evropu. Trudićemo da se maksimalno pripremimo za tu utakmicu", rekao je trener crveno-belih.

Na konstataciju novinara da je Zvezda prethodnih sezona često znala da na početku šampionata ne dođe do pobede, Milojević je rekao da njegova ekipa uopšte ne razmišlja u tom smeru, kao i da su "tradicije tu da bi se rušile".

On je ponovio da je u ekipi zabranjeno razmišljati o meču protiv Sparte iz Praga, kao i da će ekipa imati vremena da se za taj duel pripremi u potpunosti.

Milojević je rekao da se još nije upoznao sa novajlijama u timu Nemanjom Radonjićem i Milanom Rodićem, kao i da ne zna da li će oni biti u sastavu za utakmicu protiv Nišlija.

"Treba na današnjem treningu da se upoznam, tako da ćemo videti da li će biti u sastavu. Moramo da napravimo rez jer imamo i u nekoliko stranaca u ekipi, a znate da od ove sezone samo četvorica mogu da budu u protokolu", rekao je on.

Milojević je rekao da njegova ekipa ima još dosta prostora za napredak i da veruje da će u narednom periodu doći do toga.

"Sve moramo da radimo kroz trening i takmičarske utakmice. Imamo prostora i vremena za napredak. Verujem da ćemo doći do toga. Dobro treniramo, svi igrači se trude", rekao je Milojević.

Utakmica prvog kola nacionalnog šampionata između Zvezde i Radničkog iz Niša igraće se od 19.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve