Nova vest
Fudbal

Subota, 22.07.2017.

15:15

Olimpijakos dovodi Hrvata iz Fiorentine

Rival Partizana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona Olimpijakos trebalo bi da do kraja nedelje dovede novo pojačanje.

Izvor: AK

Autor: AK

Olimpijakos dovodi Hrvata iz Fiorentine
Foto: Getty images

U pitanju je krilni fudbaler Fiorentine Hrvoje Milić, 28-godišnji Hrvat koji se dobro snalazi i na pozicji levog beka.

Milić je tokom karijere igrao za Istru, Rostov, Hajduk i Jurgarden, Fiorentina ga je kupila za miliona evra prošlog avgusta od Splićana, a on je postigao četiri gola uz pet asistencija na 23 utakmice.

Italijanski mediji navode da će ga Olimpijakos otkupiti takođe za milion evra. Milićev menadžer je Falji Ramadani, koji su klijenti vezista grčkog tima Marko Marin i trener Besnik Hasi.

Olimpijakos je ovog leta doveo Emanuela Emenikea (Fenerbahče, 2,5 miliona evra), Vasisa Ođiđa-Ofoea (Legija, 2,5), Jagoša Vukovića (Konja, 2), Panajotisa Tahcidisa (Torino, 0,7), Leonarda Kurtisa (Janina, 0,6), Spirosa Risvanija (Panionios, slobodan), Manolisa Siopisa (Panionios, slobodan), te pozajmio Mehdija Karsela-Gonzalesa (Granada).

Grčki velikan gostuje Partizanu u utorak, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija (20:45), dok je revanš u Pireju osam dana kasnije na Karaiskakisu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve