Nova vest
Fudbal

Subota, 22.07.2017.

14:48

Radonjić: Nisam sâm kriv, ali nisam onaj stari

Jedan od najtalentovanijih srpskih fudbalera Nemanja Radonjić obećao je da će opravdati očekivanja u Crvenoj zvezdi

Izvor: B92

Autor:B92

Radonjić: Nisam sâm kriv, ali nisam onaj stari
Foto: Getty images

Nekadašnji vunderkid Partizana poručio je da nije više onaj stari kada je imao problema sa disciplinom, koja ga je koštala šanse koju je dobio u velikoj Romi.

"Ispunio sam svoj dečački san. Mislim da nisam sam kriv za sve što mi se dešavalo u karijeri, ali nadam se da sam se vratio i da ću da pokažem svima da više nisam stari i da će sve to biti kako treba", rekao je Radonjić.

Mladi reprezentativac je prošlu sezonu proveo u Čukaričkom, a u Zvezdu je stigao kao slobodan igrač jer je raskinuo saradnju sa Rimljanima.

"Što se tiče moje pozicije, u napadu mogu da igram i levo i desno i špica. Najviše mi odgovara pozicija levog krila, ali mogu daigram i špica. Neću imati problema sa fizičkom pripremom, možda sam sada i premniji nego šo sam ikad bio, mislim da sam na idealnoj kilaži", istakao je Radonjić.

Da Zvezda mnogo očekuje od njega potvrdio je i sportski direktor Mitar Mrkela.

"Sarađivao sam sa njim, prošao je sve reprezentativne selekcije. To je igrač kakav je potreban Crvenoj zvezdi. Zvezda je u prošlosti uvek dovodila ovakav tip igrača. Nema ih mnogo ni u Srbiji ni u svetu i zato verujem da he Radonjić svoj potencijal iskoristiti i obradovati sve navijače Crvene zvezde", rekao je Mrkela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve