Nova vest
Fudbal

Utorak, 18.07.2017.

15:00

Milenković u Firenci: Želim kao Vidić, Nastasić...

Mladi defanzivac Nikola Milenković rekao je da je srećan što je došao u Fiorentinu i da želi da nastavi uspešan put bivših igrača Partizana u Firenci.

Izvor:

Autor:

Milenković u Firenci: Želim kao Vidić, Nastasić...
Twitter@acffiorentina

Popuarni Bleki je mislio pre svega na Matiju Nastasića i Stefana Savića,

Milenković je zvanično predstavljen kao pojačanje Fiorentine iz Partizana za 5,1 milion evra u poslu koji je još zimus sklopljen.

"Drago mi je što sam u Fiorentini, osećam da sam napravio veliki korak napred u mojoj karijeri. Serija A se jako puno prati u Srbiji, a Fiorentina ima mnogo navijača. Vidić, Nastasić i Savić su igrači koji su me inspirlisali", rekao je Milenković u kampu "Viole", na italijanskom, i na taj način oduševio sve prisutne.

Prema njegovim rečima cilj mu je da dobrim igrama na Artemio Frankiju zasluži dres A reprezentacije Srbije.

"Reprezentacija je san svakog fudbalera, ali ispred mene je naporan rad. Mlad sam i imam budućnost, jednog dana ću dobiti poziv", poručio je Milenković.

Uz Milenkovića će od januara naredne godina igrati i sedamnaestogodišnji napadač Partizana Dušan Vlahović, za koga je imao samo reči hvale.

"Dušan će biti među pet najboljih napadača Evrope", naveo je Milenković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve