Nova vest
Fudbal

Utorak, 18.07.2017.

10:12

Preokret Junajteda, prvenac Lukakua za pobedu

Mančester Junajted savladao je Real Solt Lejk na stadionu u Juti u prijateljskom meču posle preokreta – 2:1 (2:1).

Izvor:

Autor:

Preokret Junajteda, prvenac Lukakua za pobedu
Getty Images

Domaći su poveli u 23. minutu posle pogotka Luisa Silve, na proigravanje Huana Savarina, i loše reakcije odbrane Junajteda.

Međutim, samo šest minuta kasnije Henrik Mhtarjan donosi izjednačenje 'Crvenim đavolima' preciznim udarcem sa ivice kaznenog, posle lepe akcije i asistencije Džesija Lingarda.

Već u 36. postavljen je konačan rezultat, a 85 miliona evra plaćeni Romelu Lukaku upisao je prvi gol u dresu novog tima. Snažni Belgijanac dobio je idealnu loptu sa levog krila od strelca prvog gola, primirio je i potom zalomio dva čuvara i golmana, pre nego što je lako pogodio praznu mrežu.

Žoze Murinjo i njegov kolega promenili su kompletne prve postave u nastavku susreta, koji je obeležio direktan crveni karton sa Antonija Valensiju.

Naredni duel u SAD Junajted očekuje u noći između četvtka i petka od 03.30, kada je u Hjustonu na programu gradski derbi sa Mančester Sitijem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve