Nova vest
Fudbal

Nedelja, 16.07.2017.

19:20

Klop računa na Grujića, "precrtao" Markovića

Menadžer Liverpula Jirgen Klop uvrstio je Marka Grujića među 25 igrača za turneju po Aziji, dok među njima nema Lazara Markovića.

Izvor: AK

Autor: AK

Klop računa na Grujića,
Foto: Getty images

"Redsi" će provesti šest dana u Hong Kongu gde će odigrati dve utakmice, prvu sa Kristal Palasom u sredu, a potom protiv pobednika duela između Vest Bromviča i Lester Sitija.

Marković nije igrao takmičarski meč za Liverpul od 2015, u međuvremenu je slat na pozajmice u Fenerbahče, Sporting i Hal Siti, gde se istakao prošle sezone.

Iako je ušao kao rezerva u drugom poluvremenu protiv Tranmerea prošle nedelje, engleski mediji očekuju da opet napusti Enfild, ovaj put verovatno permanentno.

Menadžer Votforda Marko Silva, koji je doveo Markovića na pozajmicu u Hal, je opet zainteresovan za Srbina, ali "stršljenovima" je mnogo 20 miliona funti koliko Liverpul traži za transfer.

Osim Markovića, u ekipi nema ni Mamadua Sakoa i Šeja Odžoa, dok su zbog povreda u Merzisajdu ostali Sadio Mane, Deni Ings i Hari Vilson.

Emre Džan je dobio produženi odmor zbog nastupa na Kupu konfederacija sa Nemačkom, dok je Lukas Leiva na korak od transfera u Lacio za pet miliona funti.

Klop je u Hong Kong poveo Karijusa, Klajna, Vajnalduma, Lovrena, Milnera, Firmina, Kutinja, Salaha, Gomesa, Hendersona, Staridža, Klavana, Morena, Lalanu, Minjolea, Origija, Solankea, Matipa, Stjuarta, Flanagana, Kenta, Vorda, Vudburna i Aleksander-Aronlda, uz pomenutog Grujića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve