Nova vest
Fudbal

Subota, 15.07.2017.

12:33

Đurđević poručio Grcima: Šanse su 50-50 odsto

Napadač Partizana Uroš Đurđević ne smatra da je njegov tim autsajder u potencijalnom dvomeču sa Olimpijakosom.

Izvor: B92

Autor:B92

Đurđević poručio Grcima: Šanse su 50-50 odsto
Foto: StarSport

Ukoliko crno-beli prođu Budućnost, protiv koje će u utorak braniti 2:0 u Podgorici, igraće sa velikanom iz Pireja u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Olimpijakos je iskusniji, ima mnogo više utakmica u ovom takmičenju od nas, ali imamo i mi svoje adute. Navijači će biti naš važan saveznik, mi igramo ofanzivno, dajemo mnogo golova, šanse su 50-50 odsto", rekao je Đurđević za "Gazetu".

Olimpijakos godinama nema konkurenciju u Grčkoj, skoro pa redovno igra grupnu fazu LŠ, ali je prošlog leta neočekivano zaustavljen upravo u trećem kolu kvalifikacija od izraelskog šampiona Hapoel Ber Ševe.

"Imaju mnogo evropskih pobeda, jasno je da dati sve od sebe da nas izbace. Dobro su se pojačali, imaju novog trenera. Ali treba da očekuju "paklenu" atmosferu u Beogradu. Uzbuđeni smo zbog ove prilike, moramo je iskoristiti i dokazati se na terenu", dodao je napadač Partizana.

Glavno pitanje u Humskoj ovih dana je da li će Leonardo ostati u Partizanu. Protiv Budućnosti su on i Đurđević nastavili sjajnu golgetersku seriju u tandemu, ali niko nije bio ravnodušan kada srpski reprezentativac nije proigrao usamljenog Brazilca u poslednjem minutima susreta.

"Leonard i ja smo zajedno dali 48 golova prošle sezone. Najbolji smo tandem. Tu je i Marko Janković, koji je bio u Olimpijakosu i poznaje tim. Mislim da imamo šanse, a ja ću dati sve od sebe da postignem gol. Stvorićemo mnogo problema Olimpijakosu", zaključio je Đurđević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve