Nova vest
Fudbal

Petak, 14.07.2017.

15:00

Janković: Za Oly je ne ulazak u LŠ veliki neuspeh

Igrač Partizana Marko Janković rekao je da je Partizan dobio najtežeg protivnika, kao i da je za klub iz Pireja ne ulazak u grupnu fazu Lige šampiona neuspeh.

Izvor: PT

Autor: PT

Janković: Za Oly je ne ulazak u LŠ veliki neuspeh

Crno-beli će se u strećem kolu kvalifikacija sastati sa Olimpijakosom, a prva utakmica na programu je 25. ili 26. jula na stadionu u Humskoj 1.

"Definitivno najjača ekipa iz ove grupe, iako bi svaka utakmice bila teška jer jednostavno nema lakih protivnika.Olimpijakos, ekipa za veliko poštovanje, ali ako hoćemo da uđemo u Ligu šampiona moramo da se takmičimo i sa najboljima. Recept je borbena i timska igra sa puno samopouzdanja", rekao je

Janković je već igrao na stadionu Olimpijakosu i biće mu zadovoljstvo da ponovo igra na njemu. Takođe, mladi igrač je rekao da najbolje zna Sašu Zdjelara koji igra za crveno-bele iz Atine.

"Sto se mene tiče, veliki motiv i izazov da ponovo zaigram na Karaiskakisu kao pre 3 god kad sam igrao Ligu šampiona za mlade. Ekipa je dosta drugačija u odnosu na onu ekipu sa kojom sam ja trenirao, i po meni dosta slabija ali u svakom slučaju to je ekipa kojoj je ne ulazak u LŠ veliki neuspeh ..najbolje poznajem Sasu Zdjelara sa kojim sam i igrao u OFK Beogradu i koji je moj veliki prijatelj", zaključio je Janković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve