Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 13.07.2017.

19:00

Milojević: Teško je, ali bravo za moje momke

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je uvek teško kada se ispusti prednost u zaustavnom vremenu, ali je i pohvalio i čestitao svojim igračima

Izvor:

Autor:

Milojević: Teško je, ali bravo za moje momke
B92/MLJ

"Znate šta, jedna utakmica koju smo, hajde da kažem, apsolutno kontrolisali. Oni su igrali sa jednim gustim blokom od četiri, pet igrača koji se dobro branio. Tražili smo prostor da probijemo, igrali na strpljenje. Imali smo polušansi iz kojih smo mogli da postignemo gol, a Irtiš je pretio iz prekida. Kod rezultata 1:0, apsolutno smo kontrolisali utakmicu", rekao je Milojević.

Srpski vicešampion bio je bolji rival na meču u Pavlodaru, imao je i prednost do bukvalnog poslednjeg minuta, ali ga je onda nepromišljen potez Dušana Anđelkovića košta trijumfa.

"Jako je teško kada u nadoknadi primite gol, a imate pozitivan rezultat. Mislim da smo dosta korektno odigrali utakmicu, ali ima mesta za napredak. Irtiš je u ful sezoni, igra konstantno, a kod nas, za razliku od Florijane, su bila dva nova igrača – Jovičić ii Kanga. Za Kangu mogu da kažem da je novi igrač jer nije prošao sa nama pripreme. Čestitao bih svojim igračima, podižemo igru iz utakmice u utakmicu- Bravo za moje momke, pokazali su karakter, ništa nije gotovo, i da je bilo drugačije ne bi bilo gotovo jer se drugo poluvreme igra u Beogradu", jasan je bio Milojević.

Trener Beograđana nije želeo da priča o šansama Kazahstanaca u revanšu za sedam dana.

"Dobro je pitanje, ali ne mogu ja da kažem, videćemo u Beogradu koliko Irtiš ima šanse. Mislim da je nisam od onih koji bi izdvajao posebno igrače. Vidi se da su kompaktna ekipa i da su svi igrači dobri kao celina".

Crveno-beli su do 5.300 kilometara udaljenog Pavlodara putovali nešto više od osam sati, sa stajanjem da bi dosuli gorivo, pre nego što su tek oko 02.30 po lokalnom vremenu stigli u hotel, odnosno da se samo 16 sati kasnije, bez treninga, nađu na terenu.

"Ja ne bih da pričam o tome, ja bih da pričam o utakmici sada. I pre nego smo krenuli sam rekao da to ne može da bude nikakav razlog jer smo profesionalci i moramo za klub da damo sve. Što se tiče, jeste naporan, ali to je naš posao, to je naš život i moramo sa time da se nosimo", kazao je on i još jednom skrenuo pažnju svima koji prate i vole Crvenu zvezdu.

"Morate da shvatite, ne može tim da se pravi jednim potezom, treningom ili analizom, treba vremena, strpljenja. Mi smo promenili tandem sa Le Talekom I Savićem. Igrači treba da poznaju jedan drugog. To se nama desilo pa možemo da kažemo da je žal, ali je Irtišu opet to donelo sreću. To je individualna greška koja se jednostavno desi I jedan loš trenutak. Ne može da baci u senku dobro funkcionisanje zadnje linije tokom cele utakmice".

Revanš duel na programu je narednog četvrtka na stadionu 'Rajko Mitrić', dok je žreb za treću rundu u petak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve