Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 13.07.2017.

14:30

Matić se "bori" za Junajted, Nevil se čudi Čelsiju

Srpski reprezentativac Nemanja Matić navodno trenira odvojeno od prvog tima Čelsija, jer pokušava da izbori transfer u Mančester Junajted.

Izvor: AK

Autor: AK

Matić se
Foto: Getty images

Engleski mediji su pre nekoliko nedelja najavili dolazak Srbina na Old Traford, ali je celu operaciju stopirao menadžer Čelsija Antonio Konte, besan što mu je Žoze Murinjo "ukrao" Romelua Lukakua iz Evertona.

"Plavci" i "Crveni đavoli" su poslali identičnu ponudu "karamelama" za Belgijanca (75+15 miliona funti), očekivalo se da će se vrtiti na Stamford Bridž, ali se on ipak odlučio za novu šansu kod Murinja, ovaj put na Old Trafordu.

Zbog toga je Italijan stopirao prodaju Matića za 40 miliona funti iako je to bio plan kluba jer nije uspeo da produži ugovor sa Srbinom iako pregovori traju već 18 meseci.

U međuvremenu se u priču navodno uključio i milanski Inter, ali je pitanje da li će Matić želeti da igra za klub koji ne nastupa u Evropi sledeće sezone.

Međutim, vrlo je verovatno da Čelsi odugovlači sa prodajom Matića dok ne kompletira transfer Temuea Bakajoka iz Monaka, ali bi to moglo da promeni situaciju u redovima Junajteda jer se spekuliše da Murinjo i dalje pokušava da dovede Rađu Najngolana iz Rome.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve