Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 13.07.2017.

13:38

Zvezda sa dva otplatila 6,5 miliona evra duga

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić saopštio je da je klub zvanično umanjio svog dug za 6,5 miliona evra.

Izvor: B92

Autor:B92

Zvezda sa dva otplatila 6,5 miliona evra duga

Terzić je na nedavnoj Skupštini kluba najavio da će Marfin banka oprostiti klubu 5,5 miliona evra, nakon što uplati milion.

Nekoliko sati pred gostovanje Irtišu u Kazahstanu u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope Terzić je potvrdio da je ovo rešeno i zvanično sa bankom, a iplaćen je i dug na ime poreza.

"Zadovoljstvo nam je da možemo obavestiti zvezdašku javnost da smo ispunili ono što smo na skupštini našeg kluba obećali. Danas smo kiparskoj Marfin banci platili milion evra i time ispunili uslov da nam banka otpiše preostali dug od 5,5 miliona evra što su oni danas i uradili. Takođe, ove nedelje smo platili Poreskoj upravi Republike Srbije više od milion evra u skladu sa propisima zaostalih obaveza i time pokazali da smo odgovoran klub koji u potpunosti funkcioniše u skladu sa zakonima Republike Srbije. Napominjem, da smo pomenuti iznos od dva miliona evra prihodovali iz inostranstva kao tržišno orijentisana kompanija i tako odgovorno ćemo i nastaviti, putem potpune finansijske stabilizacije kluba", saopštio je Terzić u Pavlodaru.

Duel Zvezde i Irtiša na programu je od 16 časova po našem vremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

127 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve