Nova vest
Fudbal

Utorak, 11.07.2017.

23:12

"Pola stadiona u PG će navijati za Partizan"

Fudbaleri Partizana svesni su da nisu odigrali na najvišem nivou protiv Budućnosti, ali su zadovoljni rezultatom pred revanš u Podgorici.

Izvor: AK

Autor: AK

Foto: StarSport

Crno-beli su savladali sa 2:0 crnogorskog šampiona u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, pogocima u drugom poluvremenu.

"Nismo dobro počeli, nismo odigrali kako je trebalo u prvom poluvremenu. U drugom smo bili agresivniji, stvarali šanse i postigli golove. Šteta što nije bilo ubedljivije", rekao je Nebojša Kosović.

Srpski prvak je postao znatno opasniji u napadu nakon što je na poluvremenu u igru ušao Leonardo da Silva Souza.

"On je vrhunski igrač, odmah se videlo koliko nam znači. Voleli bismo da ostane, ali se moramo privikavati i na situaciju ukoliko ode", dodao je vezista Partizana.

Malo je nedostajalo da Partizan primi gol iz kontranapada pri vođstvu 2:0, ali je na sreću napadač Budućnosti bio u ofsajdu.

"To je moglo skupo da nas košta. Nismo imali mnogo posla u odbrani, ali da taj gol nije poništen... Bili smo oprezni, dobro smo odradili posao, sada idemo u Podgoricu da se nadigravamo", rekao je štoper Bojan Ostojić.

Za razliku od Budućnosti koja je u Humskoj imala podršku oko 300 svojih navijača, Partizan na stadionu "Pod Goricom" neće borditi "grobari.

"To jeste hendikep, ali verujem da će pola stadiona navijati za Partizan", smatra sjajni Marko Janković, momak sa Cetinja koji je bio jedan od zapaženijih u prvom susretu, "S obzirom da je prvi meč posle neobičnih priprema, zadovoljan sam. Moglo je da bude 3:0, propustili smo neke dobre šanse, ali bitnije da nismo primili gol".

Revanš meč između Budućnosti i Partizana na program je za sedam dana u Podgorici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve