Nova vest
Fudbal

Utorak, 11.07.2017.

10:40

I Inter želi Matića, ali ne želi da dâ 40 miliona

Milanski Inter ušao je u trku za potpis veziste Čelsija Nemanje Matića, prenosi Korijere delo Sport.

Izvor:

Autor:

I Inter želi Matića, ali ne želi da dâ 40 miliona
Getty Images

Čelnici Intera "opipali su puls" londonskom klubu, rečeno im je da srpski reprezentativac košta 40 miliona evra, što je mnogo za "nerazure" i planiraju da spuste cenu.

U Interu veruju da će obeštećenje za Matića biti manje kako se bude bližio kraj letnjeg prelaznog roka, pa će kasnije biti spremni da reaguju.

Matić je imao dogovoren transfer u Mančester Junajted, postao bi najskuplje plaćeni srpski fudbaler u istoriji, ali je Čelsi stopirao posao kada im je klub sa Old Traforda uzeo Romelua Lukakua iz Evertona, pošto su i oni takođe ponudili 75 miliona za Belgijanca.

Matić se pre Intera dovodio u vezu i sa šampionom Italije Juventusom, dok bi u slučaju da pređe u Inter nastavio niz srpskih fudbalera koji su igrali u na Đuzepe Meaci, posle – Vladimira Jugovića, Siniše Mihajlovića, Dejana Stankovića, Zdravka Kuzmanovića i Nemanje Vidića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve