Nova vest
Fudbal

Subota, 08.07.2017.

18:09

"Čelnici Vojvodine odgovorni za napad na Trujića"

Advokat Nikole Trujića Vladimir Bojović rekao je za B92 da su čelnici FK Vojvodina odgovorni za napad navijača na njegovog klijenta.

Izvor: SM

Autor: SM

Starsport

Navijači Vojvodine fizički su nasrnuli na Trujića u svlačionici posle eliminacije od Ružomberoka, a jedan od njih je uhvatio za vrat i počeo da ga gura.

Trujić je poručio da više nije fudbaler Vojvodine i da će podneti tužbu protiv kluba i napadača, što je potvrdio njegov advokat za B92.

"Nikola Trujić je sjajan igrač i pre svega jedan vredan momak koji nije zalužio to što mu se desilo. Iz ugla prava nesporno je da je nad njim izvršeno krivično delo na njegovu štetu. On je pribavio lekarsku dokumentaciju i završio potrebne prijave MUP, ali ono što je suštini ova priče, jeste odgovornost fudbalskog kluba Vojvodina, gde je došlo do povređivanja njihovog igrača na radnom mestu, u svlačionici", rekao je Bojović i dodao:

"Bez obzira na činjenicu što se to dogodilo u Slovačkoj, u svlačionici je bio prisutan komesar za bezbednost FK Vojvodina i u njegovom prisustvu ušli su navijači kluba. Nikola je napadnut i pretučen, a da komesar za bezbednost nije preduzeo nijednu zaštitnu radnju, kako bi Trujića, na neki način, zaštitio od napada navijača", istakao je Trujićev advokat i potvrdio da će se žaliti Arbitražnom sudu Fudbalskog saveza Srbije.

"Bez ikakve dileme, odgovornosrt fk Vojvodina i njenih čelnika je očigledna.Mi ćemo što pre podneti tužbu arbitražnom sudu FSS radi raskida ugovora sa na štetu kluba koji sam već naveo", završava Bojović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve