Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 06.07.2017.

23:14

Milojević: Nedopustive greške, prolaz najvažniji

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da je prolaz u drugo kolo kvalifikacija za LE najbitniji, ali da su greške na Malti nedopustive.

Izvor: PT

Autor: PT

Milojević: Nedopustive greške, prolaz najvažniji
B92/Nemanja Ðorðeviæ

Crveno-beli su posle 3:0 u Beogradu u četvrtak veče remizirali protiv Flroijane 3:3.

"Najvažnije je da smo prošli, odlučila je utakmica u Beogradu, a ono što je meni bitno, jer smo još u fazi priprema, a želimo što dalje da stignemo. Sve je to svakako proces. Što se tiče utakmice pokazalo se da nismo spremni za ovakav stil igre, sa preskakanjem, ali mislim da niko nije", rekao je Milojević na konferenciji za medije.

On je dodao da je Zvezda trebalo da pobedimo i da su greške koje su pravljene nedopustive.

"Nedopustivo je da za šest minuta tim kao Zvezda izgubi bilo kakvu prednost. Moramo da igramo agresivno, ali to nije lako, jer se kod nas generalno igra komfornije, na Balkanski način, to me izludjuje. Kad nemamo rezultat zategnutti smo, čim imamo ide opuštanje. Nema šta da se lažemo, Varela je dobio sve vazdušne duele i to je nedopustivo. Voleo bih da imamo temperament i strast kao igrači Florijane koji "grizu" na 0:3", kazao je Milojević.

Kada je u pitanju naredni rival kazahstanski Irtiš Milojević je rekao:

"Ne znam puno o njima, ali znam da su tamo dvojica naših igrača Maslać i Živković. Oni su u punom takmičarskom naboju, imaju veliki budžet, dosta stranaca. Plus vremenska razlika, ali igraćemo i nadam se najboljem", zaključio je Milojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve