Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 06.07.2017.

14:00

Crveni tepih za Podolskog u Japanu

Nemački fudbaler Lukas Podolski stigao je danas u Japan, a na aerodromu u Kobeu dočekao ga je crveni tepih.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Crveni tepih za Podolskog u Japanu
Getty images

Dočekao ga je i veliki broj pristalica kluba Visel Kobe u kojem će nastaviti karijeru.

Podolski je u Kobe stigao čarter letom, a na aerodromu ga je pozdravila velika grupa navijača željnih da se upozna sa napadačem koji je sa Nemačkom bio prvak sveta.

Nemački fudbaler je u Kobe stigao iz turskog Galatasaraja, a procenjuje se da je ugovor vredan 5,3 miliona dolara.

Kobe je trenutno na 11. mestu na tabeli japanske Džej lige, a u tom klubu se nadaju da će dolazak Podolskog svakako poboljšati njihovu igru i poziciju u ligi. Podolski je najzvučnije fudbalsko ime koje je stiglo u Japan nakon urugvajskog napadača Dijega Forlana koji je u sezoni 2014/15. igrao u Osaki.

Lukas Podolski je u karijeri igrao za Keln, Bajern iz Minhena, Arsenal, Inter i Galatasaraj. Za reprezentaciju Nemačke je odigrao 130 utakmica i postigao 49 golova. Osvojio je titulu prvaka sveta 2014. godine, a bio je vicešampion Evrope 2008.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve