Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 06.07.2017.

10:35

Anjeli: Šest Skudeta je tek početak za moj Juve

Prvi čovek Juventusa Andrea Anjeli kaže da je njegov klub tek počeo sa dovođenjem zvezda i poručio da se opsesija Ligom šampiona prekida tako što se ona osvoji.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Anjeli: Šest Skudeta je tek početak za moj Juve
Getty images

Anjeli je dodao da će tim nastaviti da se pojačava i da će nastaviti niz od šest titula u Italiji koji traje od 2011. godine.

"Stara dama" nije uspela da početkom juna osvoji i titulu u Ligi šampiona pošto je poražen od Real Madrida sa 4:1, ali su u Torinu optimistični pred narednu sezonu.

"Ono što je izgrađeno tokom prvih sedam godina je samo osnova za buduće uspehe. Moj Juventus je tek počeo, a šest Skudeta je početna tačka" , rekao je Anjeli za Tutosport.

Od 2011. godine nije bilo klubova koji su mogli da pariraju crno-belima iz Torina. U upravi Juventusa se nadaju da će se to promeniti.

"Nije tačno da se u Seriji A ne radi dovoljno dobro, ali se nadam da će milanski klubovi opet moći da nam pariraju. Da li ćemo potpisati još vrhunskih igrača kao što je Iguain? Pa sigurno nećemo sada stati", kaže Anjeli.

Prvo čovek bjankonera se osvrnuo i na finale Lige šampiona posle odlične sezone tokom koje je odbrana Juventusa kapitulirala samo nekoliko puta, a onda u finalu doživela potop.

"Žao mi je zbog tog poraza, ali jednoj celoj sezoni se ne može suditi zbog 20 minuta. Ništa se nije desilo u poluvremenu, bio sam prisutan. Uostalom, ima načina da se prevaziđe opsesija Ligom šampiona – tako što ćemo je osvojiti", poručio je Anjeli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve