Nova vest
Fudbal

Sreda, 05.07.2017.

14:40

Modrić o "laganju": Ne mogu o postupku

Luka Modrić poslednjih nedelja se nalazi na udaru hrvatske javnosti, pošto je vezni igrač Reala promenio iskaz u korist Zdravka Mamića.

Izvor: PT

Autor: PT

Modrić o
Getty Images

Devetnaestog juna pokrenuta je istraga protiv Modrića zbog sumnje da je lažno svedočio, a sada se odazvao i dao izjavu medijima.

Mamiću, njegovom bratu Zoranu, bivšem direktoru FK Dinama Damiru Vrbanoviću i porezniku Milanu Pernaru u Osjeku se sudi zbog optužbi da su oštetili Dinamo za nešto manje od 15,5 miliona evra, a budžet Hrvatske za oko 1,6 miliona.

"Došao sam da bih izneo odbranu i rekao istinu kao svaki put do sada. Moja savest je mirna i siguran sam da ću se na kraju pokazati da nisam počinio nikakvo kazneno delo. I dalje ne mogu pričati o postupku", rekao je Modrić posle saslušanja u Osjeku.

Hrvatski mediji prenose da tužilaštvo veruje da je Modrić lagao kada je svedočio i promenio iskaz u korist Mamića, sa kojim je imao potpisan građanski ugovor do svoje 14. godine.

Lagao je, tvrde, oko datuma kada je potpisan aneks ugovora oko podele obeštećenja, koje je Dinamo dobio od Totenhema prilikom njegovog transfera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve