Nova vest
Fudbal

Nedelja, 02.07.2017.

23:45

Ančeloti: Bajern neće platiti ludu sumu za Sančesa

Trener Bajerna iz Minhena Karlo Ančeloti nagovestio je da je zainteresovan za fudbalera Arsenala Aleksisa Sančesa.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Ančeloti: Bajern neće platiti ludu sumu za Sančesa
Getty Images

On je dodao da klub neće platiti "ludu sumu" za Čileanca, preneli su britanski mediji.

Sančes je sa selekcijom Čilea došao do finala gde je poražen od reprezentacije Nemačke.

Sančes je televiziji Skaj u petak rekao da je doneo odluku o svojoj budućnoti, ali nije želeo da kaže gde će igrati sledeće sezone. Njegov ugovor sa Arsenalom ističe za godinu dana.

Mediji su spekulisali da je Bajern zainteresovan za Sančesa, a to je na neki način potvrdio Ančeloti.

"Ako se ukaže prilika, klub će biti spreman. Ima mnogo glasina. Aleksis je sjajan fudbaler, ali nije jedini na svetu. Dopada mi se Aleksis. Ima mogućnosti na tržištu, transferi mogu da idu u raznim pravcima. Mislim da je tržište trenutno ludo, a Bajern nije lud klub", rekao je Ančeloti.

"Znam kakva je kultura kluba i neću tražiti nijednog igrača zbog kojeg klub mora da plaća lude sume, ali ako se ukaže prilika, zašto da ne?", dodao je italijanski trener.

Agent napadača Bajerna Roberta Levandovskog nedavno je nagovestio da bi njegov klijent mogao da napusti klub, pošto je razočaran zbog nedostatka podrške u trci za najboljeg strelca Bundeslige prošle sezone.

Levandovski je navodno rekao da ga niko u toj trci nije podržao, ni klub, ni saigrači ni trener. Levandovski je drugi strelac lige, postigao je gol manje od najboljeg strelca Pjera Emerika Obamejanga iz Borusije iz Dortmunda.

"Levandovski mi se nikada nije žalio. Čestitao sam mu na dobroj sezoni. Bio sam zadovoljan učinkom, a i on je bio zadovoljan saradnjom. Kao i uvek, ima mnogo menadžera koji previše pričaju, ne znam zbog čega. Nije prvi put da menadžer iskoristi novine da kaže nešto pogrešno. U savršenom svetu, menadžeri ne pričaju", rekao je Ančeloti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve