Nova vest
Fudbal

Nedelja, 02.07.2017.

20:33

Vučelić obećao: Svi igrači ostaju do septembra

Predsednik Partizana Milorad Vučelić rekao je da će biitniji igrači crno-belih ostati u timu do kraja kvalifikacija.

Izvor: SM

Autor: SM

Vučelić obećao: Svi igrači ostaju do septembra
Foto: Starsport

Vučelić je u izjavi za Mondo dodao da se nada dovođenju Sume i istakao da će predstojeće prvenstvo biti još teže.

"Nema do kraja kvalifikacija nikakve šanse da ode neko od bitnijih igrača. Naravno, postoji način da neko izabere da ne igra fudbal", rekao je Vučelić i dodao:

"Ako Bog da, odigraćemo šest utakmica u kvalifikacijama... Važan period, nema mogućnosti sem za igru sreda – subota. Finansijski je za Partizan važno, uspeh bi nadaleko stabilizovao klub, omogućio da se lakše diše, završe započeti projekti", istakao je on.

Beograđani su dobar deo budžeta kluba popunili transferom Nikole Milenkovića u Fiorentinu.

"Prihod od transfera Milenkovića je jako važan za Partizan. Takmičenje nosi i rast premija, plata... Dišemo, za sada, normalno... Može da se izdvoji neki budžet, ali stali smo na stanovište da treba sačuvati ovaj tim i da ne treba spektakularno dovoditi pet, šest igrača. Ne postoji apstraktni budžet za dovođenje fudbalera."

On je izrazio veliko zadovoljstvo dolaskom Nemanje Miletića, a istakao je i da se nada da će Suma pojačati ofanzivni deo ekipe

"Ojačali smo ekipu s Miletićem, nadam se da ćemo i sa Sumom... Vidim da je Đukić zadovoljan", zaključio je predsednik Partizana u izjavi za Mondo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve