Nova vest
Fudbal

Petak, 30.06.2017.

16:33

Sančes: Odlučio sam, ali neću da vam kažem...

Fudbaler Arsenala i jedna od svetlih tačaka Tobdžija prethodnih godina, Aleksis Sančes po svemu sudeći je na izlaznim vratima kluba.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Sančes: Odlučio sam, ali neću da vam kažem...
Getty images

Čileanac ulazi u poslednju godinu svog ugovora sa Arsenalom, pa će menadžer Arsen Venger morati da odluči šta će sa jednim od svojih najproduktivnijih pojedinaca.

Sančes ima ugovor vredan 147 hiljada evra nedeljno, odbio je povećanje na 284 hiljade evropskih novčanica, a tokom Kupa Konfederacija je ostao zagonetan o svom klupskom statusu.

Za njegove usluge su zainteresovani mnogi klubovi, ali znajući da je skup, taj krug je sužen na nekoliko bogatijih, između ostalog minhenski Bajern i Mančester Siti.

Na pitanje novinara da li će biti saigrač sa Klaudijom Bravom (Mančester Siti) naredne sezone Sančes je odogovorio, "Dobro pitanje. Trenutno sam fokusiran na Kup konfederacija a posle toga ću doneti odluku da li odlazim ili ostajem", dok je na pitanje da li je odlučio šta će dalje rekao, "Da, odlučio sam ali ne mogu još uvek da vam kažem", rekao je Sančes.

ČIle se zahvaljujući upravo Bravu plasirao posle penala u finale Kupa konfederacija eliminisavši Portugal. Posle regularnog dela meča je bilo 0:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve