Nova vest
Fudbal

Petak, 30.06.2017.

14:05

Vojvodina: Kukavički potez sujetnog Bataka

Potpuno neočekivano, već posle prvog ovosezonskog meča Vojvodine i pobede nad Ružomberokom u došlo je do razlaza između Radoslava Bataka i uprave kluba.

Izvor: B92, 021.rs

Autor:B92, 021.rs

Vojvodina: Kukavički potez sujetnog Bataka
StarSport

Batak je posle utakmice održao konferenciju za novinare, gde je posle ocene toka meča istakao da će njegov tim i u revanšu ići na pobedu i da su šanse Vojvodine 60% da prođe dalje.

Posle toga usledio je razgovor Bataka s jedne i predsednika Upravnog i Nadzornog odbora kluba Dušana Mijića i Dragoslava Vukovića s druge strane.

Rečeno je da je Batak podneo ostavku, iako je on to demantovao.

Prvi čovek Vojvodine, Dragoslav Vuković kaže za portal 021.rs da se razgovor između njega, Mijića i Bataka sastojao iz svega dve rečenice.

"Ja sam mu rekao da sam razočaran kako je priveo utakmicu kraju. Tog momenta on je ustao i rekao da tražimo novog trenera i da onodlazi. Ustao je i otišao. To je ceo razgovor koji se između nas odvijao. Radi se o čoveku koji je pokazao sujetu. Ne želim da pričam loše protiv njega, ali smatram da je ovo kukavički potez. Sa takvim ponašanjem i takvim pristupom on bi dobio otkaz, ali ja mu nisam dao otkaz jer je ustao sâm i otišao", poručio je Vuković.

Međutim, sada već bivši strateg crveno-belih rekao je da nikakvu ostavku nije podneo, već da mu je Vuković rekao da ga je "razočarao i da više ne mora da dolazi na posao".

Batak je takođe napomenuo da on ostavku u ovoj situaciji ne bi podneo zbog svojih igrača.

Razlog Vukovićevog nezadovljstva krije se u tome što je igra time protiv Ružomberoka opala u poslednjih deset minuta, ali i u izvođenju iz igre Nemanje Subotića i Aleksandra Mesarovića, koji su, po njegovim rečima, držali igru na sredini terena.

Umesto Subotića u igru je ušao Mihajlović, koji je sa ekipom odradio"tek dva treninga i nije prošao pripreme".

Bivši fudbaler Vojvodine je na mesto šefa stručnog štaba došao krajem aprila, uoči završnice takmičenja u prvenstvu i Kupu.

Prethodno je Vojvodinu, posle svega četiri meča na klupi, napustio Aleksandar Veselinović, a pre njega je otišao i Dragan Ivanović.

Podsetimo, nova uprava kluba na čelu sa Dragoslavom Vukovićem je preuzela rukovođenje pre šest meseci, a od tada je ovo promena već trećeg trenera.

U toku dana biće poznato ko će crveno-bele predvoditi na revanšu u Slovačkoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve