Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 29.06.2017.

23:18

Boaći: Igraju kao Italijani, Rikardinjo je odličan

Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći istakao je da golove ne bi mogao da postigne bez saigrača.

Izvor: AK

Autor: AK

Boaći: Igraju kao Italijani, Rikardinjo je odličan
Foto: StarSport

Fudbaler iz Gane je bio dvostruki strelac u pobedi crveno-belih nad Florijanom sa 3:0, u prvom meču na startu kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Golove koje sam dao ne bih mogao bez saigrača, bio sam u pravo vreme na pravom mestu tako da ovi golovi idu svim mojim saigračima i svim navijačima", rekao je Boaći.

Zvezda je slavila ubedljivo, ali se dosta mučila dok nije slomila petoplasiranu ekipu sa Malte.

"Igraju kao italijanski timovi, tvrdo i agresivno, ali mi smo igrali onako kako je trener rekao i svako je dao svoj maksimum da bismo pobedili", dodao je Boaći koji je najveći deo karijere proveo upravo na Apeninima.

Napadač Zvezde pažnju privlači i svojim proslavama golova.

"Svaki gol ima svoj način za proslavu, šta mi padne na pamet to uradim. Volim da igram, sve što radim je ponekad i da zabavim navijače kada se desi ovako lep gol, tako da je bilo lepo", istakao je centarfor iz Gane.

Na prvoj utakmici Zvezde u novoj sezoni bilo je skoro 20.000 navijača na "Rajku Mitiću".

"Navijači su jedna velika porodica koja se uvek maksimalno trudi da pogura ekipu. Zato je aplauz od njih nešto što svakome od nas daje samopouzdanje da se više trudimo i pružimo timu", istakao je Boaći.

Jedan od najboljih pojedinaca Zvezde na utakmici bio je novajlija Rikardinjo.

"Za mene on je fantastičan igrač. Danas je možda Boaći dao gol, sutra će on. Verujem u njega i za mene je on odličan igrač da sa njim igram", zaključio je napadač Zvezde koji je u sredu potpisao ugovor na tri sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve