Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 29.06.2017.

19:50

Pobeda Vojvodine, gol u finišu pokvario utisak

Ekipa Vojvodine savladala je Ružomberok sa 2:1 u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: PT

Autor: PT

Pobeda Vojvodine, gol u finišu pokvario utisak
Starsport

Izabranici Radoslava Bataka odigrali su odličan meč, ali je senku na njega bacio primljen gol u finišu utakmice.

Nije moglo bolje da krene za Vojvodinu, pošto je u osmom minutu Filip Malbašić postigao evrogol udarcem sa nekih dvadesetak metara.

Samo 13 minuta kasnije isti igrač uspeo je da udvostruči prednost. Malbašić je ponovo odlično šutirao, samo je ovoga puta lopta išla nešto niže i od stativu završila iza leđa golmana, 2:0.

Nastavili su domaći igrači sa inicijativom, međutim na kraju se ispostavilo da su kažnjeni zbog propuštenih šansi. Igrao se 81. minut kada je Erik Daniel postigao gol za 2:1.

Do kraja utakmice Voša je pokušavala, međutim nije uspela da dođe do još jednog gola, pa je ostalo Vojvodina - Ružomberok 2:1.

Revanš meč igra se za šestog jula u Slovačkoj.

1' Ekipa Vojvodine krenula je ofanzivno od starta meča, a prvi šut ka golu imali su već u 20 sekundi meča.

8' GOOOOL, spektakularan pogodak Malbašića, 1:0! Posle odbitka, Malbašić je primio loptu, a potom je odličnim udarcem sa nekih 16 metara poslao iza leđa golmana, koji je bio potpuno nemoćan.

16' Za sada se igra dosta na sredini terena, pritisak Vojvodine je malo splasnuo, što su gosti iskoristili da naprave mali predah.

18' Slovaci prvi put prete na meču. Kapiten Sampara je snažno šutirao 20 metara, međutim njegov šut prošao je malo iznad prečke.

21' GOOOOL, drugi gol Malbašića na utakmici, 2:0! Bureković je asistirao, a Filip sjajnim udarcem po zemlji po drugi put savladao Mačika.

30' Ružemberok pokušava preko kapitena Sampare da izvrši pritisak, igrači su se malo probudili, međutim Sampara nema podršku drugih igrača, pa su Slovaci do sada bezopasni po gol Voše.

40' Igra se dosta 'umrtvila', Vojvodina je spustila malo loptu, ne napada kao s početka meča, dok Slovaci izgledaju potpuno nemoćno.

45' Do kraja poluvremena nije bilo većih prilika, pa se na odmor otišlo sa rezultatom 2:0 za Vojvodinu.

55' Samo dva minuta kasnije uzvratila je Voša preko Planića, koji je odlično skočio u šesnaestercu, ali nije imao sreće da postigne pogodak.

58' Nastavili su domaći igrači sa pritiskom, ovoga puta u polušansi našao se Trujić, koji nije dovoljno dobro zahvatio loptu posle centaršuta.

66' Ponovo u šansi našao se Trujić, međutim njegov pokušaj odbranio golman Ružemberoka. Posle odbrane, lopta se odbila do istog igrača, ali Trujić je hteo da iznudi penal, ali je zbog simulacije dobio žuti karton.

72' Neki bi rekli treća sreća, ali ipak nije bilo tako. Trujić se ponovo našao u šansi, kada je iskosa šutirao, a šut mu prošao malo pored desne stative.

75' Mogla je Vojvodina da bude kažnjena za propuštene šanse, međutim Rockov je ponovo bio na visini zadatka. Glavom je šutirao rezervista Gerec, a golman Vojvodine sjajnom paradom odbranio.

81' Ono što nisu uspeli u 75., jesu šest minuta kasnije igrači Ružomberoka. Špic Daniel je odlično primio loptu unutar 16 metara, okrenuo se i savladao Rockova, koji je sada bio nemoćan.

90' Do kraja utakmice Vojvodina je pokušavala, ali jednostavno nije uspela da dođe do još jednog gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve