Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 26.06.2017.

19:54

Gotova drama, Leonardo poručio: Dolazim

Fudbaler Partizana Leonardo razrešio je spekulacije o odlasku iz kluba.

Izvor: B92

Autor:B92

Gotova drama, Leonardo poručio: Dolazim
Getty images

Brazilac bi trebalo da se priključi timu na pripremama u Sloveniji, pošto je Partizan već obavio deo pripremnog perioda na Zlatiboru.

Crno-beli su put Slovenije krenuli u nedelju. Leonardo na prvi deo priprema nije stigao, pa je njegovo odsustvo produženo, a za to vreme je bilo nedoumica hoće li Brazilac uopšte ostati u klubu.

Sada je putem društvene mreže objavio svoju fotografiju ispod koje je napisao "Dolazim". Brazilac od 27. maja nema takmičarskih utakmica u nogama. Njegovi saigrači su do sada odigrali dve pripremne utakmice, a slede im dve ozbiljnije provere.

Partizan prvo igra protiv Kopenhagena u četvrtak 29. juna, a onda 1. jula protiv moskovskog CSKA. Pre toga, u utorak igraju i protiv Kafenberga, austrijskog drugoligaša.

Na pripremama do sada nije bilo ni Uroša Đurđevića i Marka Jevtovića. Tandem Đu-Le koji je najzaslužniji za Partizanovu titulu pošto se Đurđević posle ispadanja Srbije sa EP za mlade priključio timu.

Estou chegando ⚽️🙏🏻❤🏆👊🏻✌️

A post shared by Leonardo Souza (@leozim42) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve