Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 26.06.2017.

13:12

Plavšić u Sparti – Zvezdi milion evra?

Krilni napadač Crvene zvezde Srđan Plavšić karijeru će nastaviti u praškoj Sparti, prenose mediji iz Češke.

Izvor: AK

Autor: AK

Plavšić u Sparti – Zvezdi milion evra?
Foto: StarSport

Iako se spekulisalo da ga želi Brendan Rodžers i škotski velikan Seltik, Plavšić će izgleda preći u Spartu za nešto manje od milion evra.

Očekuje se da Plavšić tokom nedelje obavi medicinski pregled u Pragu, a navodi se da će potpisati četvorogodišnji ugovor.

To je najavio i novi trener Sparte Italijan Andrea Stramačoni: "Sparta se dogovorila sa klubom i igračem, ostalo je još samo da se potpiše ugovor. Transfer je završen 85 odsto".

Plavšić će biti već šesto pojačanje Sparte ovog leta, posle zemljaka Vukadina Vukadinovića, potom Eldara Civića iz BiH, Slovaka Lukaša Štetine i Martina Dubravka, te reprezentativca Austrije Marka Janka.

Momak koga zovu "Atomski mrav" ima 21 godinu, ponikao je u ČSK Čelarevu, a u Zvezdu je stigao 2015. i na 73 utakmice postigao deset golova.

Ima i dva nastupa za reprezentaciju Srbije, debitovao je prošle godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

8 h

U fokusu

Vidi sve