Pantić: Presrećan sam što sam kod kuće

Novi fudbaler Partizana Danilo Pantić rekao je da je presrećan što je ponovo u klubu i dodao da će svojim igrama pomoći crno-belima da ostvare dobre rezultate.

Izvor: B92, Beta
Podeli
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

"Osećaj je fantastičan što sam ponovo ovde, presrećan sam. I dalje sam uzbudjen i pod utiskom. Sve mi je ovo nestvarno što sam ovde, mislio sam da je nemoguća misija, ali kada nešto želiš, to se i dogodi, samo treba da veruješ", rekao je Pantić za klupsku televiziju.

Ovaj 20-godišnji fudbaler narednih godinu dana provešće u Partizanu na pozajmici iz londonskog Čelsija.

"Dve i po ili tri teške godine iza mene su za moju karijeru. Nije za svakog put isti, nekom karijera ide uzlaznom putanjom, a nekom je put trnovit. Nemam razloga da očajavam. Vratio sam se kući. Ovo je moja kuća. Ovde sam osetio ljubav koju nisam osetio kada sam bio u inostranstvu", rekao je Pantić.

Mladi vezista je 2015. godine napustio Partizan kao slobodan igrač, pošto je kategorično odbio da potpiše novi ugovor. Prešao je kao slobodan igrač u Čelsi, odatle na pozajmice u Vitese i Ekselzior, ali se nigde nije naigrao, tako da je klub iz Humske 1 pružio svom "odbeglom sinu" šansu da vrati svoju igračku karijeru na pravi put i dokaže zbog čega je proglašavan dečakom koji poseduje "idealnu kombinaciju talenata Dragana Ćirića i Saše Ilića".

On se nada da će svojim igrama pomoći Partizanu da i narednoj sezoni ostvari dobre rezultate.

"Pred nama su kvalifiakcije za Ligu šampiona i nadam se da ću moći da doprinesem ekipi da ostvari što bolje rezultate što se tiče domaćeg šampionata, Kupa, ali i u Evropi. Tu sam da radim, da se namećem i da pomognem Partizanu u svemu što predstoji u narednoj sezoni", rekao je Pantić.

On je karijeru počeo 2013. godine u Partizanu, za koji je nastupao do 2015. kada mu je istekao ugovor. On je potom kao slobodan igrač potpisao za Čelsi, ali za londonski klub nije zabeležio nijedan nastup, već je bio na pozajmicama u Viteseu i Ekselzioru.

"Trenirao sam ove dve godine u Holandiji, sada sam stariji i iskusniji, što mi mnogo znači. Sada osećam emocije na pravi način. Teško je kada si dete osetiti prave emocije", kazao je Pantić

On je dodao da je tokom boravka u Holandiji pratio sve utakmice crno-belih.

strana 1 od 2 idi na stranu