Nova vest
Fudbal

Subota, 17.06.2017.

20:33

Remi Zvezde s "reprezentacijom Užica"

Fudbaleri Crvene zvezde su u prvoj pripremnoj utakmici na Zlatiboru remizirali protiv reprezentacije Užica.

Izvor: B92

Autor:B92

Remi Zvezde s
Foto/ fkcrvenazvezda

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević odlučio je da šansu od prvog minuta pruži nekolicini mladih fudbalera, ali je kapitensku traku poneo Nenad Milijaš

Kiša koja je počela da pada neposredno pred početak utakmice kao da je malo pokvarila celokupan fudbalski ambijent, pa u prvom poluvremenu nije viđeno mnogo prilika za gol. Fudbaleri koji su igrali za reprezentaciju Užica uspeli su da odbrane svoju mrežu, dok u napadu nisu bili preterano opasni.

Najčešće je pretio Milijaš, i to nakon prekršaja u zoni šuta. Naš kapiten, međutim, nije uspevao da u svom prepoznatljivom stilu zatrese mrežu rivala. Priliku je Milijaš imao i iz igre, tačnije nakon centaršuta Dušana Anđelkovića, ali je glavom šutirao nedovoljno kvalitetno.

Jedan od boljih pokušaja bio je Račićev iz 25. minuta; naš mladi fudbaler šutirao je sa 25 metra, a golman Užica uz dosta muke uspeo da interveniše, vredi spomenuti još i pokušaj Luke Adžića iz finiša prvog dela igre, ali ovoga puta golman Užica je znatno lakše intervenisao.

U drugom poluvremenu Vladan Milojević je izvršio nekoliko izmena. U samom špicu je umesto Vanje Vučićevića zaigrao Srđan Vujaklija; kapitena Milijaša zamenio je Andrija Luković, a promenjeni su i igrači na krilnim pozicijama, pa su po bokovima delovali Nemanja Milić i DŽon Ruiz. Milić je bio jedan opasnijih igrača, i u dva navrata je glavom šutirao, ali nije imao sreće da zatrese mrežu.

Šansu su sa klupe dobili i Stefan Milošević i Milan Pavkov.

Poslednjih desetak minuta doneli su dosta uzbuđenja. Crvena zvezda je povela u 80' minutu golom Milana Pavkova, koji je glavom dobro reagovao. Zvezda je uspela da napokon slomi otpor Užica, ali hladan tuš dogodio se četiri minuta kasnije, kada je domaćin uspeo da izjednači. Ispostavilo se da je 1:1 bio i konačan rezultat utakmice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve