Nova vest
Fudbal

Nedelja, 11.06.2017.

23:25

"Teško je za svoj narod pred punom Marakanom"

Napadač Srbije Aleksandar Mitrović istakao je pritisak punog stadiona kao uzrok nešto slabije igre "Orlova" protiv Velsa.

Izvor: B92

Autor:B92

Foto: StarSport

Dve selekcije su opet remizirale 1:1, a kao i pre šest meseci u Kardifu opet je Mitrović doneo bod Srbiji.

"Teška utakmica, dosta tuče. Išli smo na sva tri boda, ali nismo imali sreće. Počeli smo bojažljivo. Ali, sve ostaje isto, i dalje smo prvi, jedna utakmica manje do kraja. Mi se i dalje za sve pitamo", rekao je Mitrović.

"Uzeli smo bod i dalje smo prvi. Imamo dva "penala" kod kuće, igraćemo protiv Gruzije i Moldavije i videćemo. Ne bih da komentarišem penal, mislim da je bio i za nas, ali sudija je tako video. Primili smo gol iz naših grešaka, u prvom poluvremenu smo imali šanse ali falio je završni pas. Bilo je teško, igrali su sa mnogo igrača u 16 metara, nije mogla lopta da prođe od mesa", dodao je centarfor Srbije.

Srbija je imala kontrolu igre, ali je teško dolazila do gola rivala. Tim Slavoljuba Muslina je dosta grešio i to ga je umalo skupo koštalo.

"Većina nas igra za klubove pred punim tribinama, ali ova generacija nikad nije igrala za reprezentaciju pred punom "Marakanom". Kad igrate za svoj narod uvek je veći pritisak, mislim da smo zbog toga rešili i primili gol. Ali hvala navijačima koji su došli. Bila je fenomenalna atmosfera, nadam se da će biti uz nas do kraja kvalifikaciaj", rekao je Mitrović.

Mitrović je gol postigao posle sjajne asistencije debitanta Aleksandra Prijovića.

"Lepo se uklopio Prijović. On je jako pozitivan decko, pre svega dobar igrač i biće veliko pojačanje", zaključio je napadač Njukasla.

Srbija sledeći meč igra 2. septembra protiv Moldavije, takođe u na svom terenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve