Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 08.06.2017.

19:13

Rijeka ostavila Partizan bez finala, Zvezda sa 0

U polufinalu Turnira prijateljstva za mlade u etno selu "Stanišići" sastaće se Crvena zvezda i OFK Beograd, odsnosno Rijeka i Osijek.

Izvor:

Autor:

Rijeka ostavila Partizan bez finala, Zvezda sa 0
PR tim Turnira prijateljstva

U odlučujućoj utakmici A grupe, Crvena zvezda je nadigrala Olimpiju sa 2:0 i tako se plasirala medju četiri najbolje ekipe na turniru.

Crveno-beli su jedina ekipa na turniru koja je završila grupnu fazu bez primljenog gola.

U malom finalu B grupe, Rijeka je srušila Partizan sa 4:1 i završila ispred crno-belih na tabeli. Riječani su čak tri od svoja četiri gola postigli iz jedanaesterca.

OFK Beograd je u grupi C bio ubedljiv protiv Željezničara u meču koji je odlučivao koja od te dve ekipe ide dalje. "Romantičari" su slavili sa čak 5:2 i rezervisali mesto u polufinalu.

Najzanimljivije je bilo u grupi D gde je Osijek osvojio prvo mesto zahvaljujući golu protiv Vardara u samom finišu utakmice (1:0). Osijek i Sarajevo su završili poravnati na čelu tabele sa po šest bodova, ali su Osiječani izborili plasman u polufinale zbog boljeg medjusobnog skora.

Polufinala se igraju u subotu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve