Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 08.06.2017.

16:35

Sramni Saudijci – zagrevanje tokom minuta ćutanja

Meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine između Australije i Saudijske Arabije obeležio je sraman gest igrača gostiju.

Izvor:

Autor:

Sramni Saudijci – zagrevanje tokom minuta ćutanja
YTSS

Svi na stadionu u Adelajdu ustali su kako bi odali počast žrtvama nedavnog terorističkog napada u Mančesteru, kada je poginulo osam ljudi, od čega dvoje Australjanaca, a ranjeno oko 50.

I, dok je startna postava 'Kengura' stajala na centru u vrsti, sa pognutim glavama, Saudijci su nastavili da se zagrevaju, dok su članovi stručnog štaba i rezervni igrači ostali da sebe.

Istovremeno, navijači Saudijske Arabije zviždali su tokom minuta ćutanja, a svi na stadionu ostali su zgroženi njihovim postupcima.

Reakcije ljudi na društvenim mrežama bile su još oštrije, gotovo svi osudili su ovakav potez, zahtevajući od Svetske fudbalske federacije (FIFA) da reaguje i kazni nacionalnu selekciju Saudijske Arabije.

Što se meča tiče, Australija je slavila 3:2 i tako zadržala šanse da se direktno plasira na Mundijal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve