Nova vest
Fudbal

Sreda, 07.06.2017.

19:18

Srpski timovi 4/5, u četvrtak borba za polufinale

Skoro svi srpski klubovi ostvarili su pobede u drugom kolu Turnira prijateljstva za mlade fudbalere u etno selu "Stanišići" kod Bijeljine.

Izvor: B92

Autor:B92

Srpski timovi 4/5, u četvrtak borba za polufinale
Foto: Turnir prijateljstva

Crvena zvezda je pobedila Borac iz Banjaluke sa 2:0, dok je Olimpija savladala Split sa 2:1, pa će poslednje kolo i međusobni duel srpskog i slovenačkog kluba odlučiti ko će se plasirati u polufinale.

Zvezda i Olimpija imaju po šest bodova, ali crveno-beli imaju bolju gol razliku i biće im dovoljan bod u sledećoj utakmici.

Poslednje kolo odlučiće i ko će iz Grupe B proći dalje. Partizan je pobedio Budućnost sa 2:0, a plasman u polufinale mu zavisi od utakmice protiv Rijeke, koja je sa 4:0 bila bolja od Slobode iz Tuzle.

Partizan i Rijeka imaju po četiri boda, a crno-belima će biti potrebna pobeda u poslednjem kolu nad hrvatskim klubom da bi prošao u polufinale.

OFK Beograd je u Grupi C pobedio Dinamo sa 3:1 i tako eliminisao zagrebački klub iz konkurencije za plasman u polufinale.

"Romantičari" će se za plasman među četiri najbolje ekipe boriti protiv Željezničara, koji je sa 4:2 bio bolji od Spartaka.

Beogradski klub će morati da pobedi ekipu iz Sarajeva ako želi u polufinale.

Grupa D je najneizvesnija, pošto čak tri ekipe imaju šansu da prođu dalje.

Vojvodina je pobedila Osijek sa 2:0 i tako izbila na čelo tabele, dok je ekipa Sarajeva savladala Vardar istim rezultatom i uključila se u borbu.

Novosadski klub će se u sledećem kolu sastati sa Sarajevom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve