Nova vest
Fudbal

Nedelja, 04.06.2017.

10:15

Vojvodina već počela pripreme

Fudbaleri Vojvodine počeli su ovog vikenda pripreme za novu sezonu, samo 13 dana od poslednje utakmice u Superligi.

Izvor: B92

Autor:B92

Vojvodina već počela pripreme
Foto: StarSport

Trener Radoslav Batak je prvi trening vodio u sportskom centru "Vujadin Boškov" u Veterniku.

Lekarski pregledi i novi trening biće u nedelju, a fudbaleri Vojvodine će u Novom Sadu boraviti do četvrtka, kada će otputovati na Zlatibor.

Pripreme na Zlatiboru trajaće do 18. juna i biće igrane tri prijateljske utakmice – Jedinstvo putevi (9. jun), Zeta (14) i još uvek nepotvrđeni rival 11.

Na prozivci u subotu pojavilo se ukupno 39 igrača: Nikola Perić, Marko Kordić, Emil Rockov, Marko Ilić, Ivan Lakićević, Nikola Antić, Dženan Bureković, Emir Lotinac, Nikola Kovačević, Bogdan Planić, Mario Maslać, Filip Babić, Marko Vukasović, Marko Đurišić, Darko Jović, Dušan Jovančić, Luka Vujanović, Slavko Lukić, Džosef Bempah, Mahir Karić, Uroš Stamenić, Nikola Trujić, Filip Malbašić, Nemanja Subotić, Velimir Stanković, Milan Spremo, Petar Mićin, Milan Mirosavljev, Aleksandar Mesarović, Frensis Afrijie, Kevon Lambert, Miloš Zlatković, Mihajlo Nešković, Momčilo Dulović, Mitar Ćuković, Mladen Devetak, Miloš Zličić, Kristijan Živković i Marko Bogojević.

Zbog priprema sa mladom, odnosno U20 reprezentacijom Srbije, opravdano odsutni bili su Dejan Meleg, Milan Lazarević i Lazar Zličić, a na prozivci su se pojavili i igrači kojima je istekao ugovor sa klubom: Darko Puškarić, Siniša Babić i Aleksandar Paločević.

Oni nisu trenirali, već su imali razgovor sa predsednikom Dušanom Mijićem, pa će više informacija u vezi sa nastavkom njihovih karijera biti poznato u narednim danima.

Prvom timu Vojvodine za sada se pridružilo još nekoliko igrača koji su došli na probu. Među njima je i vezista Mahir Karić (25), koji je prošle sezone nastupao za Olimpik iz Sarajeva i koji će najverovatnije već u ponedeljak potpisati ugovor sa Vojvodinom.

Vojvodina će sezonu početi krajem juna, kada će igrati u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

10 h

U fokusu

Vidi sve