Nova vest
Fudbal

Subota, 03.06.2017.

13:45

Materaci o finalu: Pre za Zidana nego za Juventus

Dugogodišnji odbrambeni igrač Intera i reprezentacije Italije Marko Materaci rekao je da bi bilo licemerno kada bi podržao Juventus u finalu Lige šampiona.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Materaci o finalu: Pre za Zidana nego za Juventus
Getty images

Materaci je za Inter igrao deset godina i tokom njegovog boravka u Interu, Juventus je kažnjen zbog nameštanja i Kalčopolija.

Zanimljivo je da danas na klupi Reala iz Madrida sedi njegov "arhineprijatelj" Zinedin Zidan sa kojim se sukobio u finalu Svetskog prvenstva 2006. godine.

"Molim vas, ne tražite od mene da navijam za Juventus, bilo bi veoma licemerno. Međutim, mislim da su stvarno zaslužili da se nađu u finalu i da bi ga zasluženo dobili. Ako tim primi samo dva ili tri gola u Ligi šampiona, znači da je veoma jak. Nemam problem ni sa Juventusom ni sa Zidanom. Oba tima su ovde zato što su ostvarili velike pobede i česttiam im na tome", rekao je Materaci.

Italijan je i sam bio akter finala Lige šampiona na Santjago Bernabeu kada je njegov Inter pod vođstvom Žozea Murinja 2010. godine pobedio Bajern u finalu sa 2:0 golovima Dijega Milita.

Materaci je tada ušao kao izmena jer su startni štoperski dvojac bili Valter Samjuel i Brazilac Lusio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve