Nova vest
Fudbal

Subota, 03.06.2017.

13:28

Mijatović: Alves nikad nije bio mnogo pametan

Bivši napadač Real Madrida Predrag Mijatović pohvalio je igračke kvalitete beka Juventusa Danija Alvesa, ali ne i njegovu inteligenciju.

Izvor: AK

Autor: AK

Mijatović: Alves nikad nije bio mnogo pametan
Foto: EPA/Marcel_Antoinisse

Alves je umanjio značaj Realove pobede u finalu LŠ 1998, kada je upravo Mijatović golom u 66. minutu srušio Juventus, istakavši da je bivši golgeter Partizana bio u ofsajdu.

"Briga me šta misle Dani Alves ili Juventusovi navijači, on je sad kao veći Juventino od svih njih. Italijani su opravdavali svoj poraz isticavši da je bio ofsajd, a nije bilo tako. Alves je sjajan fudbaler, to je pokazao u Sevilji, Barsi i Juventusu, ali nikad nije bio mnogo pametan kada je davao izjave", rekao je Mijatović.

Real Madrid i Juventus se posle 19 godina opet direktno bore za trofej Lige šampiona, sastaju se u Kardifu u subotu od 20:45 časova.

"Gledao sam Realov trening u petak, bio je vrlo intenzivan. Imao sam dobar osećaj u Lisabonu (finale 2014. kada je Real pobedio Atletiko, prim. aut), pa u Milanu (prošle godine, opet Real pobedio Atletiko), tako i sad. Postoji harmonija između igrača i Zinedina Zidana koji donosi mir u ekipu. Imamo sve što je potrebno za dobru utakmicu i novu titulu Lige šampiona", zaključio je Mijatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve