Nova vest
Fudbal

Subota, 03.06.2017.

08:20

Mitrović: Nisam igrao mnogo, ali sam davao golove

Napadač Srbije Aleksandar Mitrović rekao je da je njegovoj ekipi "lakše i lepše" jer u finiš kvalifikacija ulazi sa vodeće pozicije.

Izvor: B92

Autor:B92

Mitrović: Nisam igrao mnogo, ali sam davao golove
Foto: StarSport

Srbija će 11. juna dočekati Vels u šestom kolu Grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

"Sada smo na vrhu i lepše i lakše je ovako, kada smo prvi. Lakše je odozgo gledati rivale. A, imaš i pravo na kiks. Ranije smo imali moranje i bilo je veoma teško da se igra", rekao je Mitrović.

Ekipa selektora Slavoljuba Muslina vodi na tabeli sa 11 bodova, koliko ima i Irska, a slede Vels i Austrija sa po sedam, Gruzija sa dva i Moldavija sa bodom.

Mitrović je bio strelac jedinog gola za Srbiju u remiju 1:1 sa Velsom u novembru u Kardifu.

"Nisam igrao utakmica koliko sam želeo za klub, ali sam davao golove. Nadam se da ću nastaviti sa dobrom formom i golovima u reprezentaciji", kazao je Mitrović.

On je naveo da je Vels "čvrst protivnik", da će biti teško, ali da Srbija mora da proba da pobedi i ostane na vrhu tabele.

Upitan za mladu reprezentaciju, koja će sredinom meseca igrati Evropsko prvenstvo, Mitrović je rekao da očekuje dobar rezultat na kontinentalnom šampionatu u Poljskoj.

"Poznajem većinu igrača iz mlade reprezentacije i imaju kvalitet da dodju do finala. Tim su, imaju dobrog i mladog selektora. Verujem u njih i mislim da mogu da doguraju daleko", rekao je Mitrović.

Utakmica između Srbije i Velsa igraće se 11. juna od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve