Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 22.05.2017.

15:11

Kanga kažnjen zbog nediscipline

Jedan od najboljih igrača Crvene zvezde ove sezone Gejlor Kanga nije igrao protiv Radničkog u poslednjem kolu Superlige, jer je bio kažnjen zbog nediscipline.

Izvor: PT

Autor: PT

Kanga kažnjen zbog nediscipline
StarSport

“Prekršio je klupsku dispciplinu, a danas ne trenira jer kako kaže bolestan“, jasan je bio Đurovski, a prenose “Novosti“.

Međutim, Kanga će u utorak trenirati sa timom i biće u konkurenciji za finale kupa sa Partizanom.

Ovo nije prvi put da Gabonac otkazuje poslušnost, pošto je u više navrata u prošlosti Kangino ponašanje bili diskutabilno. Na njegovu stranu uvek se stavljao bivši trener Miodrag Božović, koji ga je branio i imao veliko poverenje u njega.

U meču Kupa Srbije protiv lučanske Mladosti Luković je realizovao penal, a koji je hteo da izvede upravo Kanga.

“Kanga je želeo najbolje, ali sam za penale zadužen ja. Zna se ko u ekipi šutira”, rekao je tada Luković, dok je Božović imao drugačije mišljenje.

“Da sam ja igrač i da imam 35 godina, a da je na terenu neko od 24-25 koji može da se proda, pustio bih baš njega da šutira. Od sada će penale da šutira Kanga, to je moja odluka", kazao je bivši trener Crvene zvezde.

Ova situacija desila se malo pre “incidenta“ u kom su učestvovali Petković i pomenuti Gabonac, međutim po rečima Miodraga Božovića, on tada nije video nikakav incident.

"Napisali su po našim izvorima, isto tako i mi možemo da kažemo da su po našim izvorima krali po samoposlugama. To je takva nebuloza, ali šta da se radi. Ja to nisam video, video sam samo da su se grlili posle poslednje utakmice, možda ga je Petko na kvarno udario", rekao je četvrtog aprila “Grof“.

Posle svega, ne bi bilo neočekivano da vidimo rastanak Kange i Crvene zvezde, zbog zategnutih odnosa dve strane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve