Nova vest
Fudbal

Nedelja, 21.05.2017.

22:11

Đurovski: Čestitam Partizanu zasluženu titulu

Trener Crvene zvezde Boško Đurovski čestitao je Partizanu na tituli šampiona Srbije i ocenio da je "večiti" rival zasluženo slavio.

Izvor: B92

Autor:B92

Đurovski: Čestitam Partizanu zasluženu titulu
Foto: StarSport

"Čestitam Partizanu na tituli, na kraju su izgleda zasluženo pobedili. Učinili smo sve u poslednje tri utakmice, imali gol razliku 11:1, ali je međutim bilo malo kasno da se nešto više uradi. Ostaje da se dobro odmorimo i pripremimo za subotu i da osvojimo Kup Srbije", rekao je Đurovski

Đurovski je čestitao i svojim igračima na igri i pobedi protiv Radničkog sa 4:0 u poslednjem kolu.

"Čestitam im na igri i želji da se pobedi, kako bismo što spremniji dočekali finale Kupa. Radnički igra pošten, otvoren fudbal. Imali smo nekoliko problema, ali smo dobro reagovali, na našu sreću i to jedoprinelo da ubedljivo pobedimo", kazao je Đurovski.

Trener crveno-belih je ponovo pružio šansu omladincima Luki Adžiću i Vanji Vučićeviću, za koje je rekao da se nada da su budućnost kluba.

"Nisu pokazali sve mogućnosti, ali se nadam da su budućnost Zvezde. Bili su malo u grču, nije ih slušala lopta. Radi se o dva talentovana fudbalera, naročito Adžić koji je ponikao u našoj školi. Vučićević je takodje nadaren fudbaler. Kao dete Zvezde volim da dam šansu mladim igračima. Znam kako je bilo kada sam ulazio u prvi tim kada su me podržavali treneri, kao i stariji igrači poput Vladimira Petrovića i Dušana Savića. Zvezdina snaga za budućnost je izvor iz naše fudbalske škole", rekao je Đurovski.

Zvezda će imati priliku da ove sezone osvoji trofej, pošto će u subotu igrati finale Kupa Srbije protiv Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve