Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.05.2017.

14:26

Trener Rada: Odigrali utakmicu svih utakmica

Trener Rada Nebojša Petrović rekao je da je prezadovoljan kako su njegovi fudbaleri igrali protiv Metalca, u utakmici u kojoj su izborili opstanak u Superligi.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Trener Rada: Odigrali utakmicu svih utakmica
Foto: StarSport

"Čestitam igračima na izuzetnoj, fanatičnoj borbenosti, prikazanoj igri, želji i htenju. Odigrali smo utakmicu svih utakmica. Ovo je jedno ogromno iskustvo koje će koristiti svakom pojedincu", rekao je Petrović novinarima posle utakmice na Banjici.

Rad je pobedio Metalac sa 1:0 i kolo pre kraja obezbedio opstanak u Super ligi Srbije.

Petrović je zahvalio upravi Rada na strpljenju koje je imala za igrače i stručni štab.

"Izašli smo kao pobednici, rešili egzistenciju kluba u ligi i treba da idemo dalje, u fudbalsko stvaralaštvo. Prezadovoljan sam", kazao je Petrović.

Metalac se nada opstanku, ali pred poslednje kolo ima tri boda manje od Borca. Trener kluba iz Gornjeg Milanovca Nenad Vanić rekao je da je razočaran.

"Rad je bolje izdržao pritisak. Mi nismo ništa uradili od onoga što je trebalo. Dobro ćemo sve analizirati, da vidimo koji je uzrok ovakvog izdanja jer smo pre nekoliko dana igrali najbolju utakmicu u sezoni, a sada najgoru od kako sam ja trener Metalca", rekao je Vanić.

Trener Metalca je čestitao Radu na pobedi i opstanku i kazao da je protivnik "jednostavno, igrao bolje".

"Razočaravajuće je to što smo imali ovakav pristup u najbitnijoj utakmici u sezoni. To je neobjašnjivo. Predstoji nam da poslednju utakmicu odigramo časno, probamo da pobedimo i čekamo rezultat iz Surdulice. Više ništa ne zavisi od nas, ali se nadam da ćemo smoći snage", kazao je Vanić.

Poslednje kolo igraće se u nedelju. Metalac će dočekati Novi Pazar, koji je ispao iz lige, dok će Borac gostovati Radniku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve