Nova vest
Fudbal

Sreda, 17.05.2017.

22:22

Vazura moli navijače da ne vređaju Vučića

Generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura apelovao je na navijače svog kluba da ne meštaju sport i politiku i vređaju Aleksandra Vučića.

Izvor: B92

Autor:B92

Vazura moli navijače da ne vređaju Vučića
Foto: StarSport

Vazura se obratio javnosti nakon utakmice u Nišu gde je bio u loži stadiona Čair i gledao važnu pobedu crno-belih (3:1) u borbi za titulu prvaka Srbije.

"Apelujem na navijače da prestanu da mešaju politiku i sport i da prestanu da vređaju čoveka koji je u velikoj meri pomogao Partizanu da naredne sezone igramo Evropu. Apelujem da se sa time prestane, jer mi samo želimo da se bavimo igrom i fudbalom i iz tog razloga takođe apelujemo na sudijsku organizaciju i sve ostale činioce srpskog fudbala da sport i igra budu uvek i jedino u prvom planu. Još jednom apelujem da navijači Partizana bilo da pobeđujemo ili gubimo, ne vređaju premijera Srbije", rekao je Vazura.

Kolo pre kraja Superlige Srbije Partiza ima tri boda više od Crvene zvezde, a za osvajanje titule dovoljan mu je remi protiv Mladosti u Humskoj u nedelju.

Ukoliko to ostvare, crno-beli će na leto igrati kvalifikacije za Ligu šampiona u kojoj su učestvovali u sezonama 2003/2004. i 2010/2011.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve