Nova vest
Fudbal

Sreda, 17.05.2017.

19:52

Zidan: Titula je tabu tema

Trener Real Madrida Zinedin Zidan rekao je da se u svlačionici tima ne priča o potencijalnom osvajanju titule u LaLigi.

Izvor: B92

Autor:B92

Zidan: Titula je tabu tema
Foto: Getty images

"Kraljevski" klub je izjednačen na prvom mestu sa najvećim rivalom Barselonom sa po 87 bodova pred poslednje kolo, ali ima meč manje, pa je sve u njegovim rukama.

Osim toga, Real će 3. juna igrati i u finalu Lige šampiona sa Juventusom, pa bi u Kardifu moga da proslavi prvu duplu krunu sa dve titule posle više od pola veka.

"Razmišljamo samo o utakmici sa Seltom. Niko ne priča o tituli u svlačionici. Niko se ne oseća kao šampion, moramo tako razmišljati do poslednjeg minuta poslednje utakmice. Još uvek nismo ništa osvojili pa ne smemo da se opustimo", rekao je Zidan.

Real gostuje u Vigu u sredu od 21 čas u zaostalom meču 21. kola LaLige, a u prvoj postavi se očekuje Kristijano Ronalda iako ga je Zidan izostavljao iz tima na prethodna četiri gostovanja kako bi ga odmarao za "jače" utakmice.

S druge strane, van tima zbog povrede lista je Garet Bejl, a povređeni su još defanzivci Pepe i Dani Karvahal, te ofanzivni vezni Hamer Rodriges.

U Zidanov tim se vraća Naćo kojem je FS Španije ukinuo prethodno donetu suspenziju na jednu utakmicu zbog isključenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve