Nova vest
Fudbal

Utorak, 16.05.2017.

20:50

Bejl bi pre u Junajted nego u Čelsi

Predstojeće leto bi moglo da donese Realu nove promene u ekipi. Želja da dovedu Kilijana Mbapea nije jeftina, a jednako skup bi mogao da bude i Eden Azar

Izvor: M.LJ.

Autor: M.LJ.

Bejl bi pre u Junajted nego u Čelsi
Getty Images

"Ceh" bi zbog transfera nekog od dvojice igrača mogao da plati Garet Bejl koji je u prethodnom periodu imao problema s povredama.

Povrede ga stavljaju u nezavidan položaj pred letnji prelazni rok, ali i visina njegove plate od 250.000 funti nedeljno i ugovor do 2022. godine.

Kako prenosi britanski Miror, Bejl je predsedniku "Kraljevskog kluba" Florentinu Peresu rekao da bi u slučaju odlaska pre otišao u Mančester Junajted nego u Totenhem ili Čelsi.

U Čelsiju bi se verovatno borio za prvi tim. Bejl ne želi da ide iz kluba u kome su mu prve tri sezone bile zaista dobre. Strpljenja po pisanju španskih medija na Bernabeu više nema za Bejlove povrede, pa je menadžer igrača već razgovarao sa pojedinim engleskim timovima.

Velšanin je propustio tri meseca zbog povrede zgloba u novembru, a ove sezone je u 26 utakmica dao ukupno 9 golova za Real Madrid. Real će u Kardifu igrati protiv Juventusa u finalu Lige šampiona početkom juna, ali nije izvesno hoće li Bejl zaigrati u tom meču.

Podećamo da je upravo njegovim golom Real došao do prednosti protiv Atletika u produžecima, u finalu kontinentalnog takmičenja 2014. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve