Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 15.05.2017.

19:11

Partizan bez Nikolića na 'Čairu'!

Trener Partizana Marko Nikolić ne može da sedi na klupi protiv Radničkog u Nišu, prenose "Večernje novosti".

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Partizan bez Nikolića na 'Čairu'!
Foto: StarSport

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije je na hitnoj telefonskoj sednici odlučila da šefa struke ’crno-belih’ kazni jednim mečom zabrane obavljanja dužnosti i novčanom kaznom od 100.000 dinara, jer je na poslednjem prvenstvenom meču protiv Voždovca isključen u 62. minutu.

"Večernje novosti" pišu da je situaciju oko suspenzije Nikolića pratila dva paradoksa. Prvi – Komisija se po običaju sastaje i donosi odluke četvrtkom oko 16 časova, što sada nije bio slučaj, već je na na kraćoj telefonskoj sednici, po hitnom postupku, odlučila da Nikolić ne može na klupu gostujućeg tima na 'Čairu'.

Drugo, trenera Partizana je u subotu u Humskoj 1 isključio glavni arbitar Dragan Čolović, ali tek na asistenciju četvrtog sudije Zorana Širokog koji će, posle jučerašnje odluke Sudijske komisije, deliti pravdu baš u sredu u duelu Radničkog i Partizana.

Prema saznanjima "Večernjih novosti", delegat meča Partizan – Voždovac Aleksandar Grdinić je u zapisnik sa utakmice uneo "da je trener domaće ekipe nazvao sudiju pogrdnim izrazom".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

158 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve