Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 15.05.2017.

12:45

Milić: Čudna situacija, zaslužili smo titulu

Krilni napadač Crvene zvezde Nemanja Milić rekao je da je njegov tim, po svemu prikazanom ove sezone, zaslužio da odbrani titulu prvaka Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Milić: Čudna situacija, zaslužili smo titulu
Foto: StarSport

"Smatram da smo svim onim što smo pokazali do sada zaslužili da budemo šampioni. Crvena zvezda je gotovo dve godine bez prestanka prva i ovo je čudna situcija za sve nas. Svi se neobično osećamo, ostalo je malo do kraja i nismo se pomirili da će nam titula izmaći. Boricemo se dokle god bude bilo šansi", rekao je Milić.

Milić proteklog vikenda u pobedi nad Mladosti (4:1) postigao prvi gol u Superligi za crveno-bele od dolaska iz subotičkog Spartaka zimus.

"Mnogo mi znači i predstavlja veliki podstrek za dalje. Sjajan centaršut je prethodio pogotku, hvala Ristiću na tako preciznoj lopti, nije bilo teško da pošaljem loptu u protivničku mrežu. Slučajnost je što sam baš njima ponovo dao gol, ali ne bih imao ništa protiv da u istom maniru završim svaki naredni suset protiv Mladosti", navodi 27-godišnji fudbaler.

Kako je naglasio, najbitnije je da je Zvezda protiv Lučanaca prekinula niz od dva poraza u nizu.

"Imali smo inicijativu, igrali ofanzivno od samog početka, nije nas poremetio gol koji smo primili već smo nakon njega još agresivnije nastavili da napadamo. To nam se na kraju isplatilo i donelo odličan rezultat. Imamo još dve utakmice do kraja šampionata u kojima treba da pokažemo karakter kao što smo to uradili protiv Mladosti. Uradićemo sve što je u našoj moći da pobedama završimo ovu sezonu", zaključio je Milić.

Lider Partizan ima tri boda više od Crvene zvezde, koja u sredu gostuje u Ivanjici Javoru, a večiti rival u Nišu ekipi Radničkog.

Oba meča su na programu od 19 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve