Nova vest
Fudbal

Nedelja, 14.05.2017.

19:22

Omladinci Brodarca ostvarili istorijski uspeh

Dva kola pre kraja takmičenja u Omladinskoj ligi, Srbija je dobila novog šampiona.

Izvor: SM

Autor: SM

Omladinci Brodarca ostvarili istorijski uspeh
Foto/FSS

Juniori Brodarca pobedom protiv Lokomotive 3:0 ostvarili su istorijski uspeh i iza sebe ostavili najveće klubove srpskog fudbala

Generacija (igrači rođeni 1998. i mlađi) koja je na okupu više od pet godina i koja predstavlja ponos ovog malog kluba sa Starog sajmišta, superiorno je stigla do naslova najbolje omladinske ekipe u državi.

Sastav koji dva puta ubedljivo porazi Partizan, savlada Crvenu zvezdu na njenom terenu, bude bolji od Vojvodine, Napretka, Voždovca, Spartaka...zaslužuje priznanje fudbalske Srbije, istovremeno šalje poruku da dobra organizacija omladinske škole uz neophodan kontinuitet i naravno, znanje kao preduslov, donose datum koji se pamti.

A 13. maj 2017. ostaće zlatnim slovima upisan u istoriju ovog malog, ali ponosnog kluba sa novobeogradske strane savske obale.

Brodarac je obedio Lokomotivu i tako i teoretski obezbedio šampionski naslov koji znači izlazak u Evropu i duele u kvalifikacijama za Ligu šampiona mladih timova.

.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve