Nova vest
Fudbal

Nedelja, 14.05.2017.

18:40

Kontroverzni Nikolić sudi Partizanu u Nišu?

Utakmicu između Radničkg iz Niša i Partizana mogao bi da sudi Bojan Nikolić koji je u više navrata znao da donosi loše odluke.

Izvor: PT

Autor: PT

Kontroverzni Nikolić sudi Partizanu u Nišu?
Starsport

Kako prenose "Novosti" u nedelju se pojavila informacija da će za ovu utakmicu biti delegiran upravo Nikolić.

Srpskog sudiju tokom karijere ne služi dobar glas, pošto je u više navrata donosio sumnjive odluke. Podsećamo na utakmicu između Radničkog iz Niša i Crvene zvezde, koja je završena 1:1, kada je Nikolić u korist crveno-belih iz Beograda doneo niz diskutabilnih zaključaka.

Tada je isključio Lazara Ristića, dodelivši mu dva žuta kartona. Prvi zato što je provocirao navijače posle proslavljanja gola, iako je samo stavio palac u usta, a drugi zbog rasprave sa pomoćnim trenerom Zvezde Srđanom Maksimovićem. Pritom, priznao je izjednačujući gol gostima iz ofsajda.

Najsvežija zamerka ide na račun nedavne arbitraže u Kruševcu, kada je Zvezda savladala Napredak 2:1, a prvi gol na meču gosti su postigli iz sumnjivog penala posle faula nad Ruisom.

Odluka o tome ko će deliti pravdu na ključnoj utakmici Partizana u pohodu na titulu biće poznata u ponedeljak.

Meč je na programu u sredu od 19 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve