Nova vest
Fudbal

Subota, 13.05.2017.

09:40

Muslin potvrdio: Prijović u timu za Vels

Selektor Srbije Slavoljub Muslin potvrdio je da će pozvati Aleksandra Prijovića za meč protiv Velsa 11. juna u Beogradu.

Izvor:

Autor:

Muslin potvrdio: Prijović u timu za Vels
EPA/Bartlomiej Zborowski POLAND OUT

'Orlovi' nastavlju borbu za Mundijal u Rusiji duelom sa 'Zmajevima', s kojima su remizirali u meču prvog kruga u Kardifu, a selektor vidi centarfora solunskog PAOK kao tip napadača koji nam nedostaje.

"Fudbalski savez Srbije je učinio veliku stvar angažovanjem Aleksandra Prijovića. Takav tip centarfora nam je bio neophodan, a posle sjajno odrađenog posla naše administracije uspeli smo da od FIFA dobijemo potvrdu da Prijović, posle Švajcarske, može da igra za naš A tim. Veoma sam srećan što će on s nama biti na okupljanju pred veoma važan kvalifikacioni meč protiv Velsa", potvrdio je Muslin u razgovoru za "Novosti".

Prijović je rođen pre 27 godina u Senkt Galenu, u Švajcarskoj, a u karijeri je nastupao za dve selekcije Srbije, do 17 i 19 godina, i dve selekcije Švajcarske, do 20 i 21 godine. Ove sezone postigao je devet golova za crno-bele iz Soluna.

"U stalnoj sam komunikaciji s Prijovićevim trenerom Vladimirom Ivićem. Posle preloma ključne kosti njegova forma je ostala na zavidnom nivou. Igra standardno, i to je u ovom trenutku najvažnije za njega, ali i za ostale igrače koji će biti na pripremama pred meč sa Velsom. Od te utakmice očekujemo mnogo i to je prava prilika da navijači u Beogradu vide još bolju Srbiju, koja igra protiv jednog od favorita iz naše kvalifikacione grupe", zaključuje Muslin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve