Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 11.05.2017.

17:00

Vuletić Terziću: 'Cash&carry' doktor se setio...

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić oglasio se saopštenjem povodom optužbi iz Crvene zvezde da je Marko Nikolić nije imao pravo da vodi crno-bele.

Izvor: B92

Autor:B92

Vuletić Terziću: 'Cash&carry' doktor se setio...
StarSport

Nikola Dumnić, član Pravnog tima Crvene zvezde, kaže za B92.net da papir koji je naš portal objavio ne menja stvari kada je u pitanju status trenera Nikolića.

Ipak, Vuletić tvrdi drugačije.

"Nije iznenađujuće što se uplašeni, umorni i neumitno istrošeni doktor 'cash&carry' univerziteta panično hvata za poslednju tananu slamku spasa, misleci da je lijana uz koju ce se popeti uz liticu sa koje je njegov drugoplasirani tim skliznuo. U svom teatru apsurda, on nastoji da se sada, nakon više od godinu dana, pozabavi likom i delom čoveka koji mu svake noći u san dolazi, kao košmar.

Tragikomično deluje pokusaj da se ospori pravo Marka Nikolica, šefa struke FK Partizan, da vodi utakmice prvog tima na početku ovog šampionata. Gde li su članovi pravne službe 'cash&carry' doktora bili sve ovo vreme? Kako li nisu ranije uočili 'brojne nepravilnosti', zašto odmah nisu reagovali, dok je sada drugoplasirani tim bio prvoplasirani?

U toj igri delovodnih brojeva i nedostataka pečata (a ne videsmo ih ni na pismenu koje je dostavila ova naprasno aktivna pravna sluzba) možemo da ih poducimo da 'lex posterior derogat legi priori' – kasnije pravno pravilo ukida prethodno. Za nas je potpuno validan dokument iz juna 2016. i skora izjava portparola NZS, koja nedvosmisleno utvrđuje da je Marko Nikolic, tumačenjem NZS, svoju kaznu odslužio u poslednjim takmičarskim kolima prošle sezone.

Držimo da je, pored opšte neukosti i nepoznavanja prava, nedostojno da klub takve tradicije i uspeha i dalje predstavlja čovek koji je i dalje pod istragom za krivična dela i panično sada posmatra sve oko sebe, smrtno uplašen, da li su organi pravosuđa već krenuli po njega.

Njegoš veli:

'Strah životu kalja obraz često, onome ko ga ima'
", naveo je potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić u svom saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve