Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 11.05.2017.

16:42

Finale Kupa: Nema razloga da se igra u Novom Sadu

Predsednik Nadzornog odbora Vojvodine Dragoslav Vuković kaže da je organizacija finala Kupa u ingerencji FSS, ali i da nema razloga da se igra u Novom Sadu.

Izvor:

Autor:

Finale Kupa: Nema razloga da se igra u Novom Sadu
StarSport

U borbi za trofej 27. maja sastaće se večiti rivali Crvena zvezda i Partizan, a iako je prvoblitno planirano da se osvajač odredi na Karađorđu – kako je B92 i najavio – sva je prilika da će se ipak igrati u Beogradu.

"Organizator finala Kupa je FSS. To izlazi iz naših ingerencija i kako oni odluče – tako će biti. Mislim da nema razloga da se igra u Novom Sadu i da je bolje da to rade u Beogradu pošto su oba kluba iz tog grada. Tamo će imati veću podršku, veći su stadioni, a pričamo o rizičnim navijačkim grupama i zbog toga bi možda na 'Karađorđe' moglo da stane tek desetak hiljada navijača", kazao je Vuković u izjavi za Mondo.

Objasnio je da je najvažnija bezbednost navijača, a tu je svakako i momenat većeg kapaciteta stadiona u prestonici Srbije.

"Za njih je praktičnije da odigraju u Beogradu. Za Novi Sad je ozbiljan problem organizovanje takve utakmice zbog bezbednosti navijača. To je moje lično mišljenje, ali ipak je rizik bezbednosti na nekim drugim ljudima", zaključio je Vuković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve