Nova vest
Fudbal

Utorak, 09.05.2017.

18:57

Đurovski: Psihološka kriza, sve u redu sa Kangom

Trener Crvene zvezde Boško Đurovski rekao je da je utakmica protiv Čukaričkog pokazala da je njegova nova ekipa u psihološkoj krizi,

Izvor: B92

Autor:B92

Đurovski: Psihološka kriza, sve u redu sa Kangom
Foto: StarSport

"Nije lako, situacija je teška u ovom momentu, ali moramo to da prebrodimo. Zvezda je stvarno u psihološkoj krizi poslednjih mesec dana, što se danas videlo. Novi trener, novi zahtevi. Ova utakmica mi je poslužila da vidim mogućnosti pojedinih igrača", rekao je Đurovski.

Zvezda je poražena na njegovom povratničkom debiju 2:1, ali se plasirala u finale Kupa Srbije zbog pobede od 4:1 na Banovom brdu u prvom susretu.

"Čestitke igračima Zvezde jer su izdržali, moglo je da bude i gore da je Čukarički iskoristio još neku šansu. Naredne utakmice će sigurno biti drugačije od ove. Nisam zadovoljan kako smo igrali, ali je ovo prva utakmica i prošli smo u finale, što nam daje nadu da ćemo se popraviti u narednom periodu", doda je Đurovski.

On je pohvalio ekipu Čukaričkog, za koje je rekao da je pokazala dobar fudbal i da ga je prijatno iznenadila. Takođe, poželeo joj je sve najbolje u tri preostale utakmice plej-auta Super lige, iako joj one ne znače mnogo.

Upitan za situaciju kod izlaska Gelora Kange sa terena i da li su se rukovali, Đurovski je naveo da je sve u redu.

"Nemojte da stvaramo neku situaciju. Imam super komunikaciju s njim, pošto pričam francuski. Nisam primetio", rekao je Đurovski.

On je kazao da će analizirati zašto su njegovi igrači bili nervozni na terenu.

"Moraću da analiziram te situacije. Bilo je nervoze, ali novi su zahtevi, sistem igre, pozicije nekih igrača. Mnogo smo grešili. Ja hoću da Zvezda igra, počev od golmana", naveo je Đurovski.

Finale će se igrati 27. maja, a protivnik će biti Partizan ili Vojvodina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve